Image placeholder
Willem Wernsen (Foto: Hans Franz)

Beste Fotovrienden. 

Hartelijk dank voor de zeer gastvrije ontvangst. Het was werkelijk een plezier de lezing te geven in een ook zeer vriendelijk, aandachtig en betrokken gezelschap. Dat deed mij veel plezier. Ik ben dan wellicht een beetje veel aan het babbelen, toch probeer ik de passie te delen en mensen enthousiast te maken voor de fotografie.

Ik heb jullie site bekeken, die is werkelijk prachtig en zeer professioneel, ik zie volop enthousiasme en kennis van zaken in het mooie fotowerk, een dikke Chapeau.

Ik was zeer verrast wat betreft de verkoop van boeken, nog veel dank daarvoor. Wat ik aangaf ik vind het telkens weer een eer als mensen gebundeld werk van mij aanschaffen, niet alles is zomaar gewoon.... een boek kopen is veelal een luxe. Toch is inspiratie en kennis vergaren de manier om je zelf te ontwikkelen en gaandeweg haal je nog meer plezier uit je passie. Hartelijk dank ook voor het werkelijk prachtige boek wat jullie hebben gemaakt als fotoclub, ik heb het op de koffietafel een plaats gegeven, zo kunnen fotovrienden die mij regelmatig is bezoeken of de kopers van Zuiderburen (mijn nieuwe boek) die er voor kiezen het boek bij mij thuis op te halen, er ook in kunnen kijken.  Ik zag een zeer passionele en gedreven fotoclub, de zaakjes goed voor elkaar, gezelligheid alom, daar houd ik wel van;-)

Nogmaals veel dank. en wellicht zien we elkaar ergens inde wandelgangen....mochten er nog vragen ergens over zijn mail mij dan gerust. 

Vriendelijke groet,
Willem en Lieve .