Bijeenkomst 29 augustus

Op zaterdag 29 augustus komen we weer bijeen in De Ontmoeting, in gebouw Bon Vie de kantine van het KWC. Beethovenlaan 1 in Culemborg. Strikt op anderhalve meter!

Expositie Open Monumentendag

We gaan foto's bekijken die zijn ingezonden voor de Open Monumentendag. De OMD is zélf enorm aangepast, maar we openen tóch op 12 september een tentoonstelling in de Barbarakerk. De Activiteitencommissie organiseert de expositie, in overleg met de Kenniscommissie.

Er zijn twee thema's voor die expositie:

  1. Coronavirus
  2. Landschap van de Betuwe.

Op de Leestafel op onze website lees je de actuele informatie over voorbereiding, deelname en inzenden. Inzendtermijn uiterlijk 23 augustus.

Let bij het inzenden goed op in welke bak je jouw foto's stort: je kunt ook inzenden voor alléén Landschap van de Betuwe dus zonder deelname aan OMD. Dat is de oorspronkelijke activiteit van de Kenniscommissie, die gewoon doorgaat. De sluitingstermijn daarvoor is uiterlijk 31 augustus. Informatie daarover tref je op de Leestafel bij Activiteit Landschapsfotografie.

Voor inspiratie kun je terecht bij Inspiratie Landschapsfotografie, waar de Kenniscommissie met medewerking van Jan Ros veel nuttige informatie heeft verzameld.

Uiteraard hopen we dat je aan de expositie van de Activiteitencommissie én aan de activiteit van de Kenniscommissie deelneemt.

Corona-protocol

Voor deze bijeenkomst hanteren wij een Corona-protocol. Lees de details

Aanmelden bijeenkomst

Klik hier om je aan te melden