Parijsch2020 yvonne van gils

Foto-activiteit 11 juli

Parijsch-2020

Sinds een aantal jaren is het traditie om op de laatste bijeenkomst voor het zomerreces een activiteit te organiseren. Voor dit jaar hebben we gepland om te gaan fotograferen in Parijsch in het kader van het project Parijsch-2020. Net als vorig jaar willen we aan het fotograferen opdrachten koppelen die met een klein groepje uitgevoerd moeten worden. De foto’s kunnen gebruikt worden voor de fotowedstrijd van dit project waarover jullie hebben kunnen lezen in de Nieuwsbrief van 26 mei.

Fysieke bijeenkomst

We hebben een grote coronaproef locatie gevonden, midden in de wijk Parijsch, waar we weer een échte life bijeenkomst kunnen houden. We kunnen met 30 man binnen gebruik maken van BonVie en buiten met nog meer.

Aanvang 10.00 uur

Jullie worden hier ontvangen met koffie of thee en krijgen dan uitleg over de foto-opdracht die jullie in verband met de 1,5 meter maatregelen individueel gaan uitvoeren in Parijsch.

Opdracht

We doen dit van 10:45 tot 11:45 uur. Daarna is iedereen weer terug en levert zijn foto digitaal in (1 per persoon). Dit kan via je mobiel, mailen of appen, of door je sd-kaartje in te leveren en daarbij aan te geven om welke foto het gaat. Als je je foto nog wilt bewerken moet je hier zelf iets voor regelen (computer of tablet meenemen).

Dit alles doen we onder het genot van koffie/thee met een stuk appeltaart. Een lunch kan helaas nog niet geserveerd worden. Daarna gaan we gezamenlijk jureren, waarna de winnaars bekend worden gemaakt.

Parijsch 2020

Los van onze activiteit is er ook een fotowedstrijd Parijsch2020 in beeld over ditzelfde onderwerp. Zoals al eerder gezegd kunnen de gemaakte foto’s tot 20 juli óók nog hiervoor ingestuurd worden. Deze fotowedstrijd wordt niet door onze fotoclub georganiseerd, maar de foto met de hoogste score mag sowieso op die tentoonstelling hangen.

Doe mee

Heb je je nog niet opgegeven, regel dit dan snel. Geef je op voor deze activiteit vóór 7 juli, zodat wij weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Klik hier om je aan te melden