Image placeholder

Impressie uitstap 10-07-21

In de boomgaard van De Hoenderik in Tricht troffen we elkaar weer sinds lange tijd. Dankzij de activiteitencommissie van Lek en Licht kregen we eindelijk weer eens de mogelijkheid om elkaar ‘in het echt’ te ontmoeten. Alles was natuurlijk weer tip top georganiseerd. Bij binnenkomst was er koffie met heerlijke kersentaart. En aan elke tafel klonk dezelfde verzuchting: “Wat fijn dat we elkaar weer eens kunnen zien en spreken.”

Welkom

Luc Schaap heette ons welkom en kon zich net zoals iedereen niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat we elkaar live zagen. Joyce Elshout riep ons nog eens op deel te nemen aan OMD. Gewoon je twee beste foto’s opsturen. En waarom niet?

210710 MM10615 1000

Praktisch

Natuurlijk was er ook tijd voor fotograferen. De macro-fotografen stortten zich direct op de bloemen en het fruit. De miksang-adepten keken eerst onbevangen rond. Anderen banjerden door de boomgaard, verkenden de schuren, wisselden lenzen uit en gaven elkaar gevraagde en ongevraagde tips. En er werd vooral heel veel gepraat.

210710 MM10600 1000

Lunch

Afsluitend was er een gemeenschappelijk lunch onder het bladerdak van bomen. Heerlijk verzorgd. En dit keer natuurlijk met kersen, aardbeien en vers vruchtensap, allemaal homemade in Tricht. Aan elke tafel waren er geanimeerde gesprekken. “Ook zo benieuwd naar de resultaten van het kofferproject?” “Hoe bevalt het samen fotograferen?” “Hoe gaat het met jouw bijdrage aan Mens en Omgeving?” "Gaan jullie nog iets doen met vakantie?" En natuurlijk ook: “hoe gaat het eigenlijk met jou, na deze bijzondere periode?”

210710 MM10602 1000

Iedereen tevreden...

Na afloop vertrok iedereen zichtbaar uitgelaten en tevreden, de meest dapperen per fiets. Maar niet zonder eerst Joyce, Yvonne en Thea te bedanken voor een heel geslaagd en gezellig uitje!

(foto's Marcel Mickers)