Image placeholder

Terugblik Landschapsfotografie

Namens de Kenniscommissie blikte Ton Stad terug op het “leertraject Landschapsfotografie”. Het was een drietraps-raket. Eerste trap informatieverstrekking over landschapsfotografie
en zelfstudie. Tijdens de twee volgende werden landschapsfoto’s gemaakt en besproken.

Marcel Borgstijn en Bart Tielens bespraken de foto’s van de 1e ronde. De 2e ronde werd ook door Yvonne van Gils besproken.

Alle foto’s “liggen” nu met de besprekingen op de leestafel van onze website. Interessant en leerzaam. Vergelijk de foto’s van beide rondes en zoek de verschillen. Oefen jezelf in het bespreken/beoordelen van de foto’s. Bespreek er zelf een paar en vergelijk jouw bespreking met die van Bart, Marcel en Yvonne.

Ben je nu geïnspireerd om landschapsfoto’s te maken. Alle materiaal staat op de website. Ben je door je deelname zo enthousiast geworden dat je er verder mee wilt. Doe een oproep binnen de club. Wellicht vind je dan medestanders. Samen fotograferen en/of bespreken.

Feedback

De kenniscommissie wil graag van de deelnemers een terugkoppeling. Stuur een kort mailtje naar en vertel ons:

  • Hebben de bespreekverslagen je geholpen betere foto’s te maken of ze te bewerken.
  • Hebben ze je meer inzicht gegeven in hoe je naar foto’s kunt kijken/ beoordelen
  • Hoe gaat het selecteren van foto’s je (nu)af.
  • Wat vind je van langer lopende leeractiviteiten.
  • EN natuurlijk wat verder interessant voor ons kan zijn.

Detail van het project

Wil je het project en de bijbehorende resultaten nog een keer zien? Kijk dan bij het artikel Activiteit Landschapsfotografie