Image placeholder
foto: Alex Web

Uitje Expositie Alex Webb

De activiteitencommissie heeft weer een mooie expositie gevonden om gezamenlijk naartoe te gaan. Op zaterdag 1 april a.s. is de tentoonstelling van Magnum-fotograaf Alex Webb (San Francisco, 1952) in Museum Helmond. Alex Webb is wereldberoemd vanwege zijn straatfotografie. Zijn foto’s zijn levendig, dynamisch waarbij hij steeds op zoek is naar dat kortstondige moment waarin alles klopt.

Details

  • Zaterdag 1 april 2023.
  • Museum Helmond / Kunsthal Helmond
    Frans Joseph van Thielpark 7 te Helmond

Tussen 10.15 en 10.30 uur wordt je ontvangen met koffie en gebak, waarna we op eigen gelegenheid de tentoonstelling bekijken. De gebruikelijk rondleiding is deze keer helaas niet mogelijk. In plaats daarvan gaan we, in overleg met de kenniscommissie, opdrachten koppelen aan het bezoek.

Om 12.30 u is de lunch van 2 broodjes met koffie/thee in museum Kasteel Helmond (Kasteelplein 1)

Koffie en lunch komen voor rekening van de fotoclub. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vervoer en de toegangskosten. Voor houders van onder andere een Museumjaarkaart, of een VIP kaart Vriendenloterij is de toegang gratis. Voor anderen is het 12 euro).

Zowel de Kunsthal als het Kasteel Helmond zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Introducées

Introducées zijn welkom tegen betaling van de onkosten. Voor koffie en lunch is dat €13,25. Vooraf overmaken op rekening van NL31RABO0141383011 t.n.v. Culemborgse fotoclub Lek en Licht

Aanmelden

Ga je ook mee? Meld je aan via het online formulier. Tot uiterlijk 26 maart staat dit online.